En hyldest til vores illustratør, Lars Thomsen.

Jun og kærlighed

En hyldest til vores illustratør, Lars Thomsen.

Mød et af de fineste, klogeste, kærlige og omsorgsfulde mennesker vi kender: Vores illustratør Lars Thomsen.

Lars Thomsens værker, hænger overalt i Malenes hus, på Bornholm. Hun faldt for hans streg, farvesætning og den energi, der ligger i hans værker, fra første gang hun lagde øjne på Lars`værk af Østerlars rundkirke. Lars kan fange farvespil og stemninger og fortælle historier i sine malerier, som kun få er forundt. På èn side, kan nogle af hans værker være barske, mørke og dystre og på den anden side altid indeholde håb, nærhed og en følelse af at det hele nok skal gå alligevel og så er der altid en undertone af et skævt smil eller en klukkende latter. Mange andre værker, er lyse og smukke, skjuler fine fortællinger om små energivæsener, engle, skovalfer, mennesker, planter og dyr – ikke mindst nogle meget smukke af køer, som er helt vidunderlige.

Specielt er vi pjattede med Lars fortolkning af de underjordiske/trolde, som vist indeholder en hel del selviagttagelse og omend allermest hans landskabsmalerier og skildring af de uendeligt smukke farvespil over hav og land og altid med nogle ekstra fortællinger, når man ser godt efter.

Du kan se flere af hans skønne malerier her: https://www.alida.dk/galleri/

Derfor var der ingen tvivl om at det var Lars som bare måtte være den kunstner, som skulle male illustrationerne til vores Kombucha/Jun. Med de smukke akvareller af vores nordiske ingredienser, rammer han helt præcist, den tone vi ønsker skal strømme igennem vores Kombucha og Jun: Skønhed, nænsomhed, omsorg og kærlighed. For det forstår Lars nemlig essensen af og det viser sig også i hans illustrationer, som vi hver dag nyder at lægge øje på og beklæde hver eneste flaske med.

Håber du også kan mærke den fine energi i, der er i illustrationerne og som Lars har givet os som gave. Vi er så taknemmelige og stolte af at kunne sprede hans billeder til Jer, hele DK og forhåbentlig ud over Danmarks grænser, når den tid kommer.

Tak for dig Lars og dine smukke billeder, som gør verden til et smukkere sted at være.