Endnu en skøn workshop om Kombucha brygning på Banegaarden i hjertet af København.

Kombuchasmagning

Endnu en skøn workshop om Kombucha brygning på Banegaarden…

Malene, brygmester, grundlægger og partner i Nordic Fermentation/Bornholm Kombucha, tager vejen fra Bornholm og besøger igen, med allerstørste fornøjelse, Banegaarden i Sydhavnen i København – en af vores yndlingssteder i byen. Banegaarden er et unikt sted at være og give sig tid og ikke mindst på grund af alle de skønne mennesker som driver stedet med passion og hjerte.

Her finder du også: Kiselgaarden og deres grøntsager, Årstidernes gårdbutik, Rakils super lækre spisehus og flere madboder med lækker mad og drikke.

Når du er med på vores kombucha workshops, sætter vi en ære i, at du får kendskab og viden om hvad kombucha er, hvad den lever af og hvordan du får det meste ud af denne skønne drik. Derudover får du mulighed for at starte din egen kombucha kultur op samt bliver inspireret til at smagssætte din egen kombucha, du kan tage med hjem.

Links til billetter står sidst i dette indlæg:)

Malene deler tillige gladelig ud af mange års erfaring med kombucha-brygning og fermentering og det er her du skal være, hvis du virkelig vil lære noget om kombucha og lade dig inspirere og engagere.

Herunder er der lidt billeder fra forrige workshops på Banegaarden oktober 2020. Hvilke skønne dage.

 

Du får både kombucha-starter kultur med hjem og en liter kombucha, du selv har smagssat under workshoppen.


Vi starter med en kombuchasmagning og slutter af med at lade os inspirere af hinandens forskellige smagsvarianter i Banegaardens skønne kulturlade, hvor @mariaviftrup har udstillet sine smukke værker.

Du kan købe billet og dermed reservere din plads her:

D. 28. november kl. 11 – 12.30:https://www.place2book.com/da/sw2/sales/pyuszyiri1
D. 28. november kl. 14 – 15.30: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/b8epqfqs6a