Fermenterings workshop d. 28. juli 2018 fra 13 – 17.00.

Workshops i fermentering

Fermenterings workshop d. 28. juli 2018 fra 13 –…

Lær at brygge din egen rødbedekvass, koge den rigtige saltlage til dine sprøde, fermenterede agurker og få sat gang i din egen lækre kraut. Tillige vil du lære at lave din egen kimchipasta og få indblik i en masse spændende muligheder i fermenteringens univers.

Du får en masse gode tips og Malene deler gladeligt ud af sine erfaringer og viden. Malene lægger endvidere vægt på det sundhedsmæssige perspektiv samt smagsnuancer ved fermenteret mad. Så du kan glæde dig!

Du får 4 – 5 forskellige fermenterede produkter med dig hjem og indbydelse til at være medlem af Nordic Fermentations Facebook gruppe, som støtter og giver gode råd, så du får mest muligt ud af dine fermenterede produkter.

Workshoppen foregår i Malenes køkken på Rispebjergvejen 4a i Poulsker, 3730 Neksø.

Se indslag fra TV2 Bornholm, da de besøgte en af Malenes fermenteringsworkshops: http://www.tv2bornholm.dk/?newsID=212767

Learn to ferment your favorite vegetables. This workshop can also be held in english. Please contact us for further information.

Husk blot 2 store glas a 1 – 1,5 liter samt 3 små på mellem 2 – 2,5 dl.

Pris for hele dagen, incl grøntsager og opskrifter.

500,- pr. person, som indbetales med tydelig navn og kontaktoplysninger samt “Fermenteringsworkshop 28.juli 2018” på konto:
Landbobanken: 7670 6680792

Skriv gerne for mere information på mail@nord

Du kan sammensætte din kraut, næsten som du vil. Enten som her, af rødbeder og fennikel, eller med gulerødder, æble og spidskål.