Så holder vi igen workshop i fermentering på Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17a i Nexø d. 8. februar, fra 13.00 – 18.00.
Den perfekte julegave ide til din madglade ven eller familiemedlem:)
Husk at melde dig til inden d. 31.Januar. Betaling er lig tilmelding.
Lær at brygge din egen Kombucha, koge den rigtige saltlage til dine sprøde, fermenterede grøntsager og få sat gang i din egen lækre kraut, broccoli og spicey løg. Tillige vil du lære at lave din egen kimchi pasta og få indblik i en masse spændende muligheder i fermenterings univers.
Du får en masse gode tips og Malene deler gladeligt ud af sine erfaringer og viden. Malene lægger endvidere vægt på det sundhedsmæssige perspektiv samt smagsnuancer ved fermenteret mad. Så du kan glæde dig!
Du får 4 – 5 forskellige glas fermenterede produkter med dig hjem og indbydelse til at være medlem af Nordic Fermentations workshop opfølgnings gruppe på Facebook, som støtter og giver gode råd, så du får mest muligt ud af dine fermenterede produkter.
Lokalisation:
Workshoppen foregår i den charmerende, gamle møbelfabrik i Neksø. Gl. Rønnevej 17A.
Husk:
5 glas a 1 – 1,5 liter samt 2 små på mellem 2 – 2,5 dl.
Pris for hele dagen, incl grøntsager og opskrifter.
Tilmelding:
500,- som indbetales med tydelig navn og kontaktoplysninger samt “Fermenteringsworkshop 8.oktober 2020 på konto:
Landbobanken: 7670 4806928