Fermenteringsworkshop:)

Workshops i fermentering

Fermenteringsworkshop:)

Vi elsker at fermentere, tale om fermentering og ikke mindst spise og se på de smukke grøntsager, når de står og bobler og udvikler en masse mælkesyrer, duft og smag.

I weekenden holdt vi en skøn workshop her på Bornholm, hvor vi bl.a. fermenterede rå kartofler, krammede vores egen nordiske kraut, fik øjnene til at løbe i vand af chilien til vores kimchi og snittede broccoli og citroner i lange baner, til Aarstidernes skønne opskrift, på broccoli, estragon og citron.

Vi fik talt en masse om mikrobiomet, vores mad, konserveringsmetoder og madspild og tiden fløj afsted. Derfor forlænger vi næste gang workshoppen med en time, så vi kan nå det hele i ro og mag.

Alle får mindst 5 glas fyldt med smukke, fermenterede grøntsager og drikke og der er opfølgning med hjælp, støtte og inspiration på Nordic Fermentations workshop opfølgning på Facebook. Så ingen står alene og er usikre på hvordan de passer deres lækre sager.

Ses vi mon igen d. 8. februar kl. 13 – 18.00?

Se mere om vores fermenteringsworkshop her. En super gaveide til din madglade ven eller familiemedlem:)