Helen og Malene = Nordic Fermentation

Nyt fra os:)

Helen og Malene = Nordic Fermentation

Vi vil så gerne fortælle Jer at Nordic Fermentation nu har fået en medejer, nemlig Helen Schierbeck. Ad uransagelige veje og måske helt tilfældigt mødtes vi på rette tid og sted og indgik på få uger et partnerskab, som har vist sig, at være a match made in heaven. Vi er som mennesker utroligt forskellige og vores kompetencer og erfaringer er mindst lige så forskellige. Men præcis dette gør, at vi passer så godt sammen .

Malene kan nu fokusere på at brygge en hulens masse lækker kombucha og kramme en masse lækker kål og i det hele taget dyrke sin lyst til at være kreativ i et køkken. Helen er fantastisk til tal, marketing og struktur, så nu er der kommet styr på administration og der bliver tænkt store tanker  – Så vi er super glade. Håber I kommer til at nyde flere af vores produkter i fremtiden, hvor vi nu kan komme ud over Bornholms klippekanter og sørge for at I har en masse lækre kreationer fra Nordic Fermentation.

I får et billede af os fra i sommers. Vi stod lige og hang lidt ud i Malenes køkkenhave og fik vist drukket lidt for meget kombucha:)

Kærligst Helen og Malene