Blog

Journal

Nordic Fermentation og København

Nordic Fermentation i København

Nordic Fermentation har lige været en tur i København og måtte give os fuldstændigt hen til de blomstrende kirsebærtræer på Sdr. Boulevard foran Kihoskh, det klare vand i Sydhavnen og alle de glade ansigter, vi blev mødt med.

Forår i København. Tid til blomstrende kirsebærtræer og Jun Kombucha.

Vi måtte også sande, at københavnerne er så herligt sofistikerede i deres drikkevaner at det var undtagelserne, som ikke kendte til Kombucha og vi ser at varianterne af kombucha, til vores store glæde, bliver større og større og det er oftere og oftere er en flaske kombucha eller Jun, man tager med hjem til weekenden, i picknick kurven eller blot fordi man er tørstig og bare vil have noget godt at drikke.

Til vores store glæde har vi også føjet flere skønne restauranter og cafeer til, som vi glæder os til at servicere og sørge for har lette, delikate og smukke Jun kombuchas på køl til Jer.

Derudover kan man også se og læse lidt om vores Jun Hamp i Bo Bedres Gourmetmagasin. Det er vi selvfølgelig stolte og glade for.

 

 

Jun Kombucha på Hammershus

Jun Kombucha på Hammershus

Nordic Fermentation på påsketur til Hammershus.

Hammershus er et af de smukkeste steder jeg kender og ikke mindst, har det nye velkomstcenter gjort, at vi kan nyde udsigten endnu mere, samtidigt med at vi kan få lækkert smørrebrød i restauranten eller en is og ikke mindst en kold flaske Jun Kombucha i cafeen.

Er du på Bornholm, så und dig selv at gå en tur i skoven, i bakkerne, rundt Hammerknuden og udforsk endelig Hammershus ruin, som i sig selv er helt magisk. Du kan tage et hvil under det smukke træ ved søen, indenfor murene, eller stå og nyde udsigten, med kig til Fyret eller på en god dag, Sverige.

En ekstra gave, er at parkere i Allinge, ved Helleristningerne og gå ad Ringvejen til Hammershus. Det mest magiske sted for mig, er turen igennem den gamle egeskov.

Nyd vores smukke, magiske og ikke mindst velsmagende ø.

 

Jun og kærlighed

Ren Jun, natur og kærlighed.

Vi har et helt særligt kærlighedsforhold til vores Jun. Vi har valgt at brygge dem, med råhonning, hele nordiske superbær og nænsomt tørrede havtornblade. Alle ingredienser har vi et særligt forhold til : Råhonningen, som vi elsker og er så fascinerede af og som repræsenterer biodiversiteten i vores natur, men også i os selv. Malene og hendes mand er biavlere og kan se på deres frugt og grønt, hvor meget biernes arbejde betyder for afgrødernes sundhed. Bier er fantastiske og ikke blot honningen, men voks, propolis og pollen er jo nogle naturprodukter, med så stor alsidighed og kvalitet, at man kan blive blæst helt bagover, når man sætter sig mere ind i disses egenskaber.

Læs mere >>

Kombuchasmagning

Svensk biodlarkongres i Göteborg.

Foredrag hos de svenske biavlere d. 9. februar i Göteborg på Hotel Clarion.

Vi er så heldige og glæder os sådan til at lære de svenske biavlere, alt om Jun Kombucha. De holder deres årlige konference i Göteborg d. 9 og 10. februar og vi er inviteret. Det bliver fantastisk at tale en masse om biodiversitet, bier, beskyttelse af fauna, insekter og forhåbentlig en masse nørderi om Jun og biavl.

Vi ses:)

https://www.biodlarna.se/