Blog

Journal

Kombuchasmagning

Hvorfor har Jun Kombucha forskellig smag og karbonering, alt…

For nogle ganske få dage siden, fik jeg et spørgsmål fra en god bekendt, som gik på hvorfor hendes blåbær Jun Kombucha var flad. Blåbær Jun kombuchaen var ca. 3 uger gammel, altså relativt ung. I modsætning til Jun Kombuchaen med havtornbær, som havde en fremragende karbonering (kulsyre – bobler).

Det spørgsmål blev jeg super glad for, da det er en af de ting vi taler meget om på markeder og med vores leverandører, så hver og en kan lære mere om vores levende Jun Kombucha.

Læs mere >>

Workshops i fermentering

Fermenterings workshop d. 28. juli 2018 fra 13 –…

Lær at brygge din egen rødbedekvass, koge den rigtige saltlage til dine sprøde, fermenterede agurker og få sat gang i din egen lækre kraut. Tillige vil du lære at lave din egen kimchipasta og få indblik i en masse spændende muligheder i fermenteringens univers.

Du får en masse gode tips og Malene deler gladeligt ud af sine erfaringer og viden. Malene lægger endvidere vægt på det sundhedsmæssige perspektiv samt smagsnuancer ved fermenteret mad. Så du kan glæde dig!

Læs mere >>

Kombuchasmagning

Nordic Fermentation besøger NADIA`s til kombuchasmagning med overraskelser.

Malene fra Nordic Fermentation kommer på besøg hos Nadias Cafe i Nexø og fortæller om kombucha, giver gratis smagsprøver og deler ud af sin viden om fermentering fra 15.00 til 17.00 d.12. maj 2018.

Du kan smage alle tre varianter af Nordic Fermentions Jun Kombucha og Malene tager nogle andre fermenterede overraskelser med og fortæller om fermenteringens univers.

Udover at høre om fermenterede drikkevarer og fermenteret mad, kan du nyde Nadias super gode kaffe, lækre kager og sandwiches.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig eftermiddag i Nexø.