Blog

Journal

Jun Kombucha på Hammershus

Jun Kombucha på Hammershus

Nordic Fermentation på påsketur til Hammershus.

Hammershus er et af de smukkeste steder jeg kender og ikke mindst, har det nye velkomstcenter gjort, at vi kan nyde udsigten endnu mere, samtidigt med at vi kan få lækkert smørrebrød i restauranten eller en is og ikke mindst en kold flaske Jun Kombucha i cafeen.

Er du på Bornholm, så und dig selv at gå en tur i skoven, i bakkerne, rundt Hammerknuden og udforsk endelig Hammershus ruin, som i sig selv er helt magisk. Du kan tage et hvil under det smukke træ ved søen, indenfor murene, eller stå og nyde udsigten, med kig til Fyret eller på en god dag, Sverige.

En ekstra gave, er at parkere i Allinge, ved Helleristningerne og gå ad Ringvejen til Hammershus. Det mest magiske sted for mig, er turen igennem den gamle egeskov.

Nyd vores smukke, magiske og ikke mindst velsmagende ø.

 

Jun og kærlighed

Ren Jun, natur og kærlighed.

Vi har et helt særligt kærlighedsforhold til vores Jun. Vi har valgt at brygge dem, med råhonning, hele nordiske superbær og nænsomt tørrede havtornblade. Alle ingredienser har vi et særligt forhold til : Råhonningen, som vi elsker og er så fascinerede af og som repræsenterer biodiversiteten i vores natur, men også i os selv. Malene og hendes mand er biavlere og kan se på deres frugt og grønt, hvor meget biernes arbejde betyder for afgrødernes sundhed. Bier er fantastiske og ikke blot honningen, men voks, propolis og pollen er jo nogle naturprodukter, med så stor alsidighed og kvalitet, at man kan blive blæst helt bagover, når man sætter sig mere ind i disses egenskaber.

Læs mere >>

Kombuchasmagning

Svensk biodlarkongres i Göteborg.

Foredrag hos de svenske biavlere d. 9. februar i Göteborg på Hotel Clarion.

Vi er så heldige og glæder os sådan til at lære de svenske biavlere, alt om Jun Kombucha. De holder deres årlige konference i Göteborg d. 9 og 10. februar og vi er inviteret. Det bliver fantastisk at tale en masse om biodiversitet, bier, beskyttelse af fauna, insekter og forhåbentlig en masse nørderi om Jun og biavl.

Vi ses:)

https://www.biodlarna.se/

Nyt fra os:)

Helen og Malene = Nordic Fermentation

Vi vil så gerne fortælle Jer at Nordic Fermentation nu har fået en medejer, nemlig Helen Schierbeck. Ad uransagelige veje og måske helt tilfældigt mødtes vi på rette tid og sted og indgik på få uger et partnerskab, som har vist sig, at være a match made in heaven. Vi er som mennesker utroligt forskellige og vores kompetencer og erfaringer er mindst lige så forskellige. Men præcis dette gør, at vi passer så godt sammen .

Læs mere >>