Blog

Journal

Kombuchasmagning

Madfestival på Bornholm uge 26.

Vi bornholmere er stolte af vores madfestival, hvor vi rigtigt kan få lov at byde dig velkommen til vores univers. Madfestivalen er en knopskydning på Sol over Gudhjem konkurrencen, så vi er godt varme.

Kom og besøg de lokale producenter og få en god snak om råvarer, sæsoner, produkter og smag på den bornholmske sommer.

Søndag d. 24. juni og torsdag d.28. juni, afholder Nordic Fermentation workshop på R60 (den hemmelige cocktailbar på Nexø Havn) Sønder Hammer 31 fra 15 – 16.00. Vandkefirperler afholder også workshop fra 14 – 15.00.

Vi glæder os meget til at se Jer!

Læs mere >>

Jun Kombucha på menuen hos Kadeau

Blåbær kombucha fra Nordic Fermentation i Kadeaus menu.

Vi Bornholmere  – og mange andre – elsker Kadeau, vores perle af en restaurant her på Bornholm. Med det sødeste, sjoveste og mest dygtige og innovative team af kokke, tjenere, opvaskere og samlere.

Senest har de valgt at sætte vores blåbærkombucha på menuen sammen med kartofler og ramsløg. Vi vender stærkt tilbage, når den er smagt. Vi glæder os.

Check dem ud her og har du/I tid og mulighed, så giv Jer selv den gave at spise her.

http://www.kadeau.dk/bornholm.php

Kombuchasmagning

Hvorfor har Jun Kombucha forskellig smag og karbonering, alt…

For nogle ganske få dage siden, fik jeg et spørgsmål fra en god bekendt, som gik på hvorfor hendes blåbær Jun Kombucha var flad. Blåbær Jun kombuchaen var ca. 3 uger gammel, altså relativt ung. I modsætning til Jun Kombuchaen med havtornbær, som havde en fremragende karbonering (kulsyre – bobler).

Det spørgsmål blev jeg super glad for, da det er en af de ting vi taler meget om på markeder og med vores leverandører, så hver og en kan lære mere om vores levende Jun Kombucha.

Læs mere >>