Blog

Journal

Workshops i fermentering

Fermenterings workshop d. 28. juli 2018 fra 13 –…

Lær at brygge din egen rødbedekvass, koge den rigtige saltlage til dine sprøde, fermenterede agurker og få sat gang i din egen lækre kraut. Tillige vil du lære at lave din egen kimchipasta og få indblik i en masse spændende muligheder i fermenteringens univers.

Du får en masse gode tips og Malene deler gladeligt ud af sine erfaringer og viden. Malene lægger endvidere vægt på det sundhedsmæssige perspektiv samt smagsnuancer ved fermenteret mad. Så du kan glæde dig!

Læs mere >>

Kombuchasmagning

Nordic Fermentation besøger NADIA`s til kombuchasmagning med overraskelser.

Malene fra Nordic Fermentation kommer på besøg hos Nadias Cafe i Nexø og fortæller om kombucha, giver gratis smagsprøver og deler ud af sin viden om fermentering fra 15.00 til 17.00 d.12. maj 2018.

Du kan smage alle tre varianter af Nordic Fermentions Jun Kombucha og Malene tager nogle andre fermenterede overraskelser med og fortæller om fermenteringens univers.

Udover at høre om fermenterede drikkevarer og fermenteret mad, kan du nyde Nadias super gode kaffe, lækre kager og sandwiches.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig eftermiddag i Nexø.

 

Jun Kombucha på Hammershus

Jun Kombucha er kommet til Hammershus.

Igår slæbte vi kasser med Jun Kombucha ned til Hammershus Butikken ved Kadeau, igennem mudder og skrånende stier. Vi blev dog mødt af smil (måske lidt let tilbageholdt latter.) og interesse fra Kadeaus ekvilibristiske kok Nicolai Nørregaard og hans kyndige ansatte, som tog imod.

Kadeau har påtaget sig opgaven at drive butikken og restauranten på Hammershus. Så vi får fra 1. maj 2018 en Bobbabella på borgen – fastfood på et højt niveau og til rimelige priser.

Læs mere >>

Lækre opskrifter fra Nordic Fermentation

Fermenterede, rå kartofler

Fermenterede, rå kartofler.
Både pre- og probiotiske og super lækre!

Disse sprøde, let saltede fermenterede kartofler, får hurtigt ben at gå på og er super lette at lave. Eftersom de er rå, er der masser af fibre og komplekse kulhydrater, hvorfor du også får tilført en masse prebiotiske fibre til din tarm.

Hvis du mælkesyre – fermenterer dine rå kartofler, fremmer du også indholdet af lactobaccilus, bifidobacterier og leuconostocarterne, som din mave også vil elske dig for.

Læs mere >>