Blog

Journal

Lækre opskrifter fra Nordic Fermentation

Juhuu, fermenterings workshop.

I weekenden afholdte vi endnu en lille lactofermenteringsworkshop hos Nordic Fermentation. Super glade, ivrige og nysgerrige deltagere gjorde at vi fik forvandlet en masse af årstidens frugt og grønt til smukke fermenterede produkter.

Vi fik brygget en zuccinijuice med lemon og rosmarin,-, som er meget aktiv og levende, allerede dagen efter. Glæder os til at få den drukket i slutningen af ugen. Bobler og kalium er der masser af.

Vi fik også krammet en masse kimchi – kraut (nordisk kimchi:) og brygget en toplækker rødbedekvass, på kæmpe rødbeder, ingefær og citron.

Læs mere >>

The Amazing SCOBY mom.

Workshop på lørdag fra 13 – 17.00 med Malene…

Så er det på lørdag, det igen går løs i Malene Rossils landkøkken på Rispebjergvejen 4a, i Poulsker 3730 Neksø.

Her får du fingrene i din egen kraut og lærer at fermentere squashjuice og meget mere.

Vi gennemgår grundprincipperne for fermentering, får hænderne i grøntsagerne og vigtigst af alt får en masse inspiration og mod på at gå igang med at fermentere. Det er sjovt, ser smukt ud og er super sundt og Malene har en masse viden og erfaring, hun med glæde deler med dig.Læs mere >>

Kombuchasmagning

Madfestival på Bornholm uge 26.

Vi bornholmere er stolte af vores madfestival, hvor vi rigtigt kan få lov at byde dig velkommen til vores univers. Madfestivalen er en knopskydning på Sol over Gudhjem konkurrencen, så vi er godt varme.

Kom og besøg de lokale producenter og få en god snak om råvarer, sæsoner, produkter og smag på den bornholmske sommer.

Søndag d. 24. juni og torsdag d.28. juni, afholder Nordic Fermentation workshop på R60 (den hemmelige cocktailbar på Nexø Havn) Sønder Hammer 31 fra 15 – 16.00. Vandkefirperler afholder også workshop fra 14 – 15.00.

Vi glæder os meget til at se Jer!

Læs mere >>