Blog

Journal

The Amazing SCOBY mom.

Workshop på lørdag fra 13 – 17.00 med Malene…

Så er det på lørdag, det igen går løs i Malene Rossils landkøkken på Rispebjergvejen 4a, i Poulsker 3730 Neksø.

Her får du fingrene i din egen kraut og lærer at fermentere squashjuice og meget mere.

Vi gennemgår grundprincipperne for fermentering, får hænderne i grøntsagerne og vigtigst af alt får en masse inspiration og mod på at gå igang med at fermentere. Det er sjovt, ser smukt ud og er super sundt og Malene har en masse viden og erfaring, hun med glæde deler med dig.Læs mere >>

Kombuchasmagning

Madfestival på Bornholm uge 26.

Vi bornholmere er stolte af vores madfestival, hvor vi rigtigt kan få lov at byde dig velkommen til vores univers. Madfestivalen er en knopskydning på Sol over Gudhjem konkurrencen, så vi er godt varme.

Kom og besøg de lokale producenter og få en god snak om råvarer, sæsoner, produkter og smag på den bornholmske sommer.

Søndag d. 24. juni og torsdag d.28. juni, afholder Nordic Fermentation workshop på R60 (den hemmelige cocktailbar på Nexø Havn) Sønder Hammer 31 fra 15 – 16.00. Vandkefirperler afholder også workshop fra 14 – 15.00.

Vi glæder os meget til at se Jer!

Læs mere >>

Jun Kombucha på menuen hos Kadeau

Blåbær kombucha fra Nordic Fermentation i Kadeaus menu.

Vi Bornholmere  – og mange andre – elsker Kadeau, vores perle af en restaurant her på Bornholm. Med det sødeste, sjoveste og mest dygtige og innovative team af kokke, tjenere, opvaskere og samlere.

Senest har de valgt at sætte vores blåbærkombucha på menuen sammen med kartofler og ramsløg. Vi vender stærkt tilbage, når den er smagt. Vi glæder os.

Check dem ud her og har du/I tid og mulighed, så giv Jer selv den gave at spise her.

http://www.kadeau.dk/bornholm.php