Jun Kombucha og Cocktails.

Gourmet Bornholm

Jun Kombucha og Cocktails.

Jun Kombucha Urt er fænomenal i cocktails, både med og uden alkohol. Vi har sammen med Roee Aharon, tidligere chefbartender på D`Angleterre, udviklet en Junjito, som smager, så englene synger. Alt du skal bruge, er mynte og lime, lidt rørsukker og så selvfølgelig URT. Vil du have en alkoholfri cocktail, så undlader du blot den hvide rom.

Jun Kombucha har en del umami, hvilket betyder at du kan halvere mængden af alkohol. Smagen kommer fint frem med halvdelen.

Dette gør du:

5 blade mynte og en kvart lime moses godt sammen med lidt rørsukker i bunden af et long glas.

Derefter kommer du godt med knust i og tilsætter 1 til 2 cl. hvid rom. Omrøres.

Toppes med URT, som består af 6 forskellige urter, incl. mynte og melisse, er frisk og har rigelig karbonering. Perfekt til en varm sommerdag, til velkomstdrik eller som ikke alkoholisk alternativ til andre cocktails. Det er tillige skønt at bruge kombucha til cocktails, da de er lette, sød-syrlige og friske.

Garnish kan være noget mynte og eller en skive lime.

Må det bekomme dig vel – vi elsker vores Junjito