Jun smagning hos de danske biavlere.

Kombuchasmagning

Jun smagning hos de danske biavlere.

Hvilken stor fornøjelse, det var, at være sammen med de danske biavlere, på deres årlige kongres i Middelfart.

Mange biavlere brygger deres egen mjød. En drik, som også vinder mere og mere interesse hos mennesker, som søger nogle nye, lækre drikkevarer.

At man nu også kan brygge Jun – fermenteret te med honning, var noget helt nyt og ansigterne var hos nogle af de 180 deltagere, også noget skeptiske. Men alle viste sig at være åbne og søde overfor de nye smage, vi havde med til dem og det var en skøn aften, hvor grundlæggeren af Nordic Fermentation, fik lov at tale om vejen fra ide til realisering af en virksomhed som brygger en sund, alkoholfri og super velsmagende drik på rene nordiske råvarer og honning, om alle bump på vejen til hvor hun og hendes forretningspartner er i dag.

 

Honningen var naturligvis omdrejningspunktet for biavlerne og grunden til at Nordic Fermentation blev inviteret. Det var vi så glade for, da vi har valgt honningen i vores produkt Jun, dels pga nuancerne i smagen, de sunde egenskaber, men også for at kunne komme ud og tale om vigtigheden af biodiversiteten i vores natur, – men også inden i os selv.

Så et stort tak til Danmarks biavlerforening og for det store arbejde I udfører, for at passe på vores bier og vores fælles natur.