Nordic Fermentation i København

Nordic Fermentation og København

Nordic Fermentation i København

Nordic Fermentation har lige været en tur i København og måtte give os fuldstændigt hen til de blomstrende kirsebærtræer på Sdr. Boulevard foran Kihoskh, det klare vand i Sydhavnen og alle de glade ansigter, vi blev mødt med.

Forår i København. Tid til blomstrende kirsebærtræer og Jun Kombucha.

Vi måtte også sande, at københavnerne er så herligt sofistikerede i deres drikkevaner at det var undtagelserne, som ikke kendte til Kombucha og vi ser at varianterne af kombucha, til vores store glæde, bliver større og større og det er oftere og oftere er en flaske kombucha eller Jun, man tager med hjem til weekenden, i picknick kurven eller blot fordi man er tørstig og bare vil have noget godt at drikke.

Til vores store glæde har vi også føjet flere skønne restauranter og cafeer til, som vi glæder os til at servicere og sørge for har lette, delikate og smukke Jun kombuchas på køl til Jer.

Derudover kan man også se og læse lidt om vores Jun Hamp i Bo Bedres Gourmetmagasin. Det er vi selvfølgelig stolte og glade for.