Så er det tid til bestilling af Malene`s kraut via COOP crowdfunding.

Malene`s kraut

Så er det tid til bestilling af Malene`s kraut…

Vi fermenterer kraut èn gang om året og det er præcis, når kålen står mest saftspændt, lige inden frosten kommer. Vi tilsætter ingen aromastoffer, ekstra saltvand, farvestoffer eller animalske produkter. Vi bruger himalayasalt for den gode smag og Malenes Kraut får den tid den skal have til at udvikle sig som en rigtig god kraut kan og selvfølgelig er din kraut heller ikke pasteuriseret.

Derfor har vi også indgået samarbejde med @COOP Crowdfunding, så vi ved hvor meget vi skal fermentere og er sikre på at alle får det de skal have:)

Vi høster kålen, rødbederne, den aromatiske timian, de søde gulerødder, gule løg og smagsrige æbler lige inden frosten sætter ind og tager direkte ned på Nordic Fermentation og snitter, krammer med himalayasalt og pakker i lufttætte beholdere – og så venter vi – i 30 dage, står krauten og bobler og udvikler sig. Mælkesyrebakterierne gør sit arbejde med at syrne og smagsgive og de lifligste dufte fylder vores køkken. Det er en svir at stå og fermentere Jun Kombucha mens man hører, ser og dufter at fermenteringen er i fuld sving henne hos kålen:)

Så husk at bestil din kraut så hurtigt som muligt på @COOP crowdfunding, så sørger vi for at du kan have kraut til din omelet, i din salat, til din bøf, til din hummus, til din sandwich og meget, meget mere hele året igennem. Den holder sig ca. et år og bliver kun bedre og bedre med tiden, sålænge du opbevarer den under 12 grader celsius. Det er virkelig en himmerigsmundfuld fyldt med umami, sødme, syre, behageligt saltet og et herligt bid.

Du kan også købe rewards med Jun Kombucha i, samt workshops med Malene. Vi sørger selvfølgelig for at din bestilling kan afhentes på Bornholm, København, Odense og Aarhus.

Vi glæder os til at se dig:)