Så kan du hente kraut igen:)

Malene`s kraut

Så kan du hente kraut igen:)

Kære Kraut og Kombucha elskere.

Vi gentager succesen og åbner dørene til vores køkken, hvor Malene vil byde dig hjerteligt velkommen og så du kan komme og hente den skønneste kraut, pakket eller i løsvægt!

Derudover har vi Jun klar, både som smagsprøver og til salg og ikke mindst glæder vi os til at se dig og få en god snak og svare på spørgsmål om fermenteringens univers.

Så har de skønne økologiske grøntsager fra Kirkebogård i Rutsker, stået og boblet og hygget sig i den tid den skal og har nu udviklet sin skønne, sprøde, sød-syrlige umamismag og er derfor klar til dig og din mave.

Hvor og hvornår, kan jeg afhente min kraut:
Vi holder åbent på Nordic Fermentation, Gl. Rønnevej 17a, 3730 Nexø d. 17. Januar mellem 16 og 18.00. Her kan du hente et glas kraut til 250 gr. 65,- eller i egne, rene og skoldede glas, for 200,- pr. kg. (Skriv gerne, hvis du kommer, så vi kan tage godt imod dig og være sikre på, at der er nok kraut til dig.) Kan du ikke nå det på fredag, så skriv eller ring, så laver vi en aftale.

Til hvad, kan jeg spise min skønne kraut:
Du kan servere den istedetfor alt sur-syltet. Dvs. på de krakkede sild, istedetfor rådkålen, i din sandwich, ved siden af hakkebøffen og den er også skøn, istedetfor dressing i den lette grønne eller grove kålsalat salat og giver derfor det ekstra lille pift.

Kraut står også vidunderligt til omelet, quiche, med hummus retter, linser og bønner.

Rigtig god appetit og må Malenes kraut bekomme dig vel!