Fermenteringsworkshops

Fermenteringsworkshops

Du er altid velkommen til at kontakte os på malene@nordicfermentation.dk eller på tlf. 23321551 for priser og booking af workshops/undervisning til små eller store grupper. Malene kommer gerne til Jer og ellers afholder hun workshops på Gaarden, Bornholms madkulturhus i Melsted ved Gudhjem.

Hold også øje med Gaardens eventkalender Gaardens eventkalender, for fastsatte events med Malene hen over året.

Store fermenteringsdag
Vi fermenterer lokale planteproteiner, grøntsager og kombucha. Du får 3 – 5 forskellige fermenteringer med hjem og skønne smagsoplevelser og cocktails baseret på kombucha..
Ca. 3,5 timer: (Ved min. 6 personer) incl. 3-5 fermenteringer, råvarer, starterkulturer, assorterede genbrugsglas til fermenteringerne, opskrifter, smagsprøver, kaffe/te, surdejsbrød med ost/marmelade.

Lille fermenteringsdag
Vi fermenterer den skønneste nordiske kraut på lokale, bornholmske råvarer og du får en indførsel samt opskrift så du kan brygge din egen kombucha derhjemme. Du lærer at smagssætte din egen bornholmske kombucha, som du kan også kan tage med hjem.
Du får 2 forskellige fermenteringer med hjem og der serveres et par skønne smagsoplevelser undervejs.
Ca. 2 timer: (Ved min. 6 personer) incl. 2 fermenteringer, råvarer, starterkulturer, assorterede genbrugsglas til fermenteringerne, opskrifter, smagsprøver, kaffe/te.

Kombucha Workshop
Fermenterede drikkevarer er brygning med mikrober, der giver mening for dig og din mave og så er det både sjovt og dejligt at fremstille. – Og, jeg lover dig, det er ikke spor svært, når først du får det lært!
På denne dag, lærer du at brygge din egen Kombucha af Malene, som har brygget Bornholm kombucha kommercielt i 5 år og privat i 10 år. Så du får en masse gode tips og Malene deler gladelig ud af sine erfaringer og viden. Så du kan glæde dig!

Du får din egen smagssatte kombucha med hjem og en ekstra starterkultur til kombucha, så du kan arbejde videre med alt det du har lært derhjemme. Derudover får du en indbydelse til at være medlem af Nordic Fermentations workshop opfølgnings gruppe på Facebook, som støtter og giver gode råd, så du får mest muligt ud af dine fermenterede produkter. Både ifht. at passe dem og til at spise dem, når de er klar.

Husk: 1 flaske med låg, som er rundt og ikke firkantet samt et syltetøjsglas med låg til ekstra kombuchakultur.

Ca 1,5 time: (Ved. min. 6 personer) Pris for hele workshoppen, incl din egen smagssatte kombucha, starterkultur, bær/krydderier samt opskrifter og opfølgning i fælles Facebook gruppe. (Excl. flaske, som kan tilkøbes for 50,-)
med Malene Rossil, Nordic Fermentation/Bornholm Kombucha.
——————————————————————————————————————————-
Vi gentager succesen og afholder igen workshop i fermentering af kombucha på Gaarden d. 12. februar og 16. april 2022

DEN PERFEKTE GAVEIDE TIL DIN MADGLADE VEN ELLER FAMILIE:)

Fermenterede drikkevarer er brygning med mikrober, der giver mening for dig og din mave og så er det både sjovt og dejligt at fremstille. Og, jeg lover dig, det er ikke spor svært, når først du får det lært!

På denne dag, lærer du at brygge din egen Kombucha af Malene, som har brygget Bornholm kombucha i snart 5 år og du får en masse gode tips og Malene deler gladelig ud af sine erfaringer og viden. Så du kan glæde dig!

Du får din egen smagssatte kombucha med hjem og en ekstra starterkultur til kombucha, så du kan arbejde videre med alt det du har lært derhjemme. Derudover får du en indbydelse til at være medlem af Nordic Fermentations workshop opfølgnings gruppe på Facebook, som støtter og giver gode råd, så du får mest muligt ud af dine fermenterede produkter. Både ifht. at passe dem og til at spise dem, når de er klar.

Derudover skåler vi også i Bornholm Kombucha og I får lidt gode fif til, hvordan I kan mixe de skønneste cocktails med kombucha, med og uden alkohol.

Husk:
1 flaske med låg, som er rundt og ikke firkantet samt et syltetøjsglas med låg.

Pris for hele workshoppen, incl din egen smagssatte kombucha, starterkultur, bær/krydderier samt opskrifter og opfølgning i fælles Facebook gruppe.

12. februar & 16. april 2022

Kl. 13.00-15.00

Pris: 150,-

Køb din billet til kombucha workshop her:

————————————————————————————————————————————

Store fermenteringsdag med Malene.

Vi gentager succesen og afholder igen workshop i fermentering på Gaarden, Bornholms smukke madkulturhus, Melstedvej 25, 3760 Gudhjem, d. 16. oktober 2021, fra 13.00 – 18.00.

Max. 25 deltagere.

Den perfekte gaveide til din madglade ven eller familiemedlem:)

Husk at melde dig til inden d.1.oktober her:

https://madbillet.dk/show/event/kombuchabrygning-paa-bornholm

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ll0o66yn2a

Fermenteret mad, er mad med mikrober, der giver mening for dig og din mave og så er det både sjovt og dejligt at fremstille. Og, jeg lover dig, det er ikke spor svært, når først du får det lært!

På denne dag, lærer du at brygge din egen Kombucha, koge den rigtige saltlage til dine sprøde, fermenterede grøntsager og få sat gang i din egen lækre kraut, kimchi, tempeh og spicey løg. Tillige vil du lære at lave din egen kimchi pasta og få indblik i en masse spændende muligheder i fermenteringens univers.

Du får en masse gode tips og Malene deler gladelig ud af sine erfaringer og viden. Malene lægger endvidere vægt på det sundhedsmæssige perspektiv samt smagsnuancer ved fermenteret mad. Så du kan glæde dig!

Du får 5 forskellige fermenterede produkter med dig hjem og indbydelse til at være medlem af Nordic Fermentations workshop opfølgnings gruppe på Facebook, som støtter og giver gode råd, så du får mest muligt ud af dine fermenterede produkter. Både ifht. at passe dem og til at spise dem, når de er klar.

Derudover skåler vi også i Bornholm Kombucha og I får lidt gode fif til, hvordan I kan mixe de skønneste cocktails med kombucha, med og uden alkohol.

Husk:
3 glas a 1 – 2 liter samt 2 mindre, på mellem 2,5 – 5 dl. (Tag hellere et glas eller to for meget med, hvis der er noget som går i stykker eller lign.) Genbrugsglas er fremragende.
Pris for hele dagen, incl grøntsager, opskrifter og opfølgning i fælles Facebook gruppe.

Book plads her!