Fermenterings workshop

Fermenterings workshop

Nordic Fermentation gentager succesen og afholder endnu en workshop i fermenteringens univers

D. 28. juli 2018, fra 13.00 – 17.00 i Den Gamle Møbelfabrik i Neksø.

Du kan sammensætte din kraut, næsten som du vil. Enten som her, af rødbeder, ingefær og fennikel, eller måske med gulerødder, æble og spidskål. Kun fantasien og nogle enkle, små regler sætter begrænsninger for hvordan din kraut skal være. Lær hvilke, på fermenteringsworkshoppen.

Lær at brygge din egen rødbedekvass, koge den rigtige saltlage til dine sprøde, fermenterede agurker og få sat gang i din egen lækre kraut. Tillige vil du lære at lave din egen kimchipasta og få indblik i en masse spændende muligheder i fermenterings univers.

Du får en masse gode tips og Malene deler gladeligt ud af sine erfaringer og viden. Malene lægger endvidere vægt på det sundhedsmæssige perspektiv samt smagsnuancer ved fermenteret mad. Så du kan glæde dig!

Du får 4 – 5 forskellige fermenterede produkter med dig hjem og indbydelse til at være medlem af Nordic Fermentations Facebook gruppe, som støtter og giver gode  råd, så du får mest muligt ud af dine fermenterede produkter.

Workshoppen foregår i den charmerende, gamle møbelfabrik i Neksø. Gl. Rønnevej 17A.

D.28.juli fra kl.13.00 til 17.00.
Rispebjergvejen 4a, Poulsker
3730 Nexø

Husk blot 2 store glas a 1 – 1,5 liter samt 3 små på mellem 2 – 2,5 dl.

Pris for hele dagen, incl grøntsager og opskrifter.
500,- som indbetales med tydelig navn og kontaktoplysninger samt “Fermenteringsworkshop 28.juli 2018” på konto:
Landbobanken: 7670 6680792 

Skriv gerne for mere information på mail@nordicfermentation.dk

Se evt. mere fra TV2 besøg d.24.2.2018:  http://www.tv2bornholm.dk/search.aspx?csearch=fermentering&fra=04-12-2017&til=04-03-2018&antal=20&Artikler=True&range=90&newsID=212767&offset=0

—————————————————————————————————————–

Fermenteringsworkshop v/Nordic Fermentation

Poulsker på Bornholm, 24. februar fra 13.00 – 17.00

Lær at fermentere og få dit eget glas med fermenterede grøntsager med hjem.

Workshoppen foregår på Bornholm, i grundlæggeren af Nordic Fermentations køkken, på Rispebjergvejen 4a, 3730 Neksø.

Der vil højst være 5 deltagere, så der er god tid til den enkelte.

Hvad indeholder workshoppen:

Teoretisk gennemgang af hvad fermentering er og hvad du kan fermentere?

Praktisk gennemgang af fermentering. Du skal selv have fingrene i dine grøntsager og du lærer helt grundlæggende at fermentere de mest basale, men meget lækre og super sunde grøntsager.

Du vil få et fermenteringsglas, fyldt med din egen kraut, med hjem efter kurset. Dette er inkluderet i prisen.

Ønsker du at fermentere andre grøntsager, så er du velkommen til at tage disse med, samt fermenteringsglas, til at opbevare dem i. Husk at grøntsagerne skal være økologisk dyrket.
Skriv gerne til Nordic Fermentation, hvad du ønsker at tage med, inden kurset afholdes.

Pris: 600 Dkr.

Tilmelding:

Indbetaling er lig med tilmelding.
Beløbet på 600 Dkr. indbetales til Nordic Fermentation på: 7670 6680792 med ”Fermenteringsworkshop 24.2.2017” Samt navn og mailadresse.

Hvem underviser:

Grundlæggeren af Nordic Fermentation, Malene Rossil, står for undervisningen af denne fermenteringsworkshop. Hun er en dreven, eksperimenterende og begejstret fermentør og du vil med garanti tage hjem med en masse god viden og nogle lækre glas med din egen kraut.
Malene Rossil er en erfaren underviser og udover at undervise på Skolen For Helhedsterapi, holder hun også foredrag og workshops om Det naturlige hjemmeapotek og søvn.
Tillige er Malene Rossil ansvarlig for afholdelse af diverse masterclasses og faglige konferencer i Foreningen For Holistisk Biomedicin.

Anbefalinger:

Da vi i september 2015 afholdt en Lysegrøn ø-festival (festival for grønne ildsjæle) på Bornholm, havde vi bedt Malene om at holde en workshop om “Dit grønne hjemmeapotek”.

På workshoppen gennemgik hun forskellige urters egenskaber og viste i praksis, hvordan man kan lave enkle teer, tinkturer og cremer ud af disse. 

Formålet var at fremme bevidstheden om, at vi har urter lige uden for vores dør, i vores haver, i grøftekanter og i skoven, som vi kan bruge til at forebygge problemer med hud, lunger, fordøjelse m.m. 

Malenes store viden og levende formidling tiltrak mange deltagere til workshoppen, som gik derfra med masser af inspiration. Man kunne desuden købe hjemmelavet bivoks til fremstilling af cremer.

Gun Leeberg, medarrangør af festivalen

Det er meget let at skrive en anbefaling af Malene Rossil, da hun har så mange fortræffelige egenskaber og meget at byde på:

Malene fremtræder som en person med meget powerful energi, smittende humør og god jordforbindelse.

Hun er en inspirerende underviser, hvilket vi nyder godt af på Skolen for Holistisk Biomedicin, hvor Malene underviser i Ernæring, vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer samt fedtsyrer og kost.

Malene er fagligt kompetent indenfor sundhed og behandling af sygdomme, både teoretisk og praktisk.

Desuden er hun meget hjemme i havebrug, dyrkning af økologiske grøntsager, krydderurter m.m.

Det allerbedste er måske, at hun er en rigtigt god kollega, der sørger for vores videreuddannelse ved at iværksætte konferencer, møder og kurser – et arbejde, som kun kan lykkes, når man har rigtigt gode leder egenskaber og evnen at styre en flok forskellige terapeuter og eksperter.  De evner har Malene til fulde.

Gunver Juul

Leder af Skolen for Holistisk Biomedicin

Biomediciner

Akupunktør

Psykoterapeut

Cand.mag.